Agnieszka Radwanska zonder setverlies door

30 augustus 2013 om 20:10 door © 2013 ANP
Agnieszka Radwanska zonder setverlies door

NEW YORK (ANP) - Tennisster Agnieszka Radwanska heeft zich vrijdag, wederom zonder een set af te staan, geplaatst voor de vierde ronde van het US Open. De als derde geplaatste Poolse kreeg ook de Russische Anastasia Pavljoetsjenkova er in twee sets onder, al duurde dat wel bijna twee uur: 6-4 7-6 (1).

De Russin hield in beide bedrijven lang gelijke tred met haar tegenstandster maar gaf de sets in de slotfase weg. Ze verloor haar service in de laatste game van de eerste set en speelde aan het einde van de partij een dramatische tiebreak. Radwanska evenaarde zo haar beste prestaties ooit in New York, waar ze driemaal doordrong tot de vierde ronde.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d