Wimbledon 2013: Finaledroom Flipkens ten einde

4 juli 2013 om 15:28 door Jurgen van der Hoeven / anp

Tennisster Marion Bartoli heeft zich donderdag als eerste geplaatst voor de finale van het vrouwentoernooi op Wimbledon. De Franse nummer 15 van de plaatsingslijst maakte een einde aan de finaledroom van haar Belgische opponente Kirsten Flipkens: 6-1 6-2. De partij duurde slechts 1 uur en 2 minuten.

In 2007 stond Bartoli ook al in de eindstrijd van het enige grandslamtoernooi op gras. Toen verloor ze in twee sets van de Amerikaanse Venus Williams. Komende zaterdag treft Bartoli de winnares van de partij tussen Agnieszka Radwanska uit Polen en Sabine Lisicki uit Duitsland.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d