Wiggins: te pijnlijk om Tour te kijken

28 juli 2013 om 12:30 door © 2013 ANP
Wiggins: te pijnlijk om Tour te kijken

MADONNA DI CAMPIGLIO (ANP) - Het was de afgelopen weken voor Bradley Wiggins heel zwaar om zo af en toe op televisie eens naar de Ronde van Frankrijk te kijken. De Britse winnaar van vorig jaar zat thuis, terwijl ploeggenoot Chris Froome in het geel door Frankrijk fietste. ,,Ik had er zó graag ook bij geweest, daarom vond ik het heel moeilijk om naar de Tour te kijken. Daarom heb ik me maar op positieve dingen gefocust, in plaats van chagrijnig voor de tv te zitten'', zei Wiggins na de eerste etappe in de Ronde van Polen.

Vanwege ziekte en blessures kon Wiggins zich niet optimaal voorbereiden op de Tour, waarna de ploegleiding van Sky eind mei besloot om de winnaar van vorig jaar thuis te laten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d