Westwood leidt op Brits Open

20 juli 2013 om 20:45 door © 2013 ANP
Westwood leidt op Brits Open

GULLANE (ANP) - De Engelse golfer Lee Westwood heeft zaterdag de macht gegrepen bij het Brits Open. Hij gebruikte in Schotland 70 slagen (1 onder par) voor zijn derde ronde. Daarmee belandde de Brit op een score van 210 (-3).

De Amerikanen Tiger Woods en Hunter Mahan volgen op 2 slagen. Woods had zaterdag 72 slagen nodig voor de 18 holes, Mahan was met een rondje van 68 aanzienlijk beter op dreef.

Westwood neemt voor 62e keer deel aan een majortoernooi, zonder er ooit één te hebben gewonnen. In 2010 was hij er op de Masters in Augusta dichtbij. Toen leidde hij eveneens na drie ronden. De Amerikaan Phil Mickelson haalde hem destijds op de laatste dag nog in.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d