Weer challengerwinst tennisser Huta Galung

28 juli 2013 om 14:30 door © 2013 ANP
Weer challengerwinst tennisser Huta Galung

TAMPERE (ANP) - Tennisser Jesse Huta Galung heeft voor de tweede keer deze maand een challengertoernooi op zijn naam geschreven. De 27-jarige Nederlander was in de finale van het toernooi in Tampere in Finland in twee sets te sterk voor de Fransman Maxime Teixeira: 6-4 6-3.

Huta Galung won 2 weken geleden ook al het toernooi van Scheveningen, door in de finale landgenoot Robin Haase te verrassen. De zege op Teixeira was allerminst opzienbarend, aangezien de Fransman ruim lager staat op de wereldranglijst: 134 tegen 273. Huta Galung is de tweede Nederlandse winnaar van het toernooi, na Thiemo de Bakker in 2009.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d