Vincent en Tycho Muda naar finale

13 juli 2013 om 14:40 door © 2013 ANP
Vincent en Tycho Muda naar finale

LUZERN (ANP) - Vincent en Tycho Muda hebben zich zaterdag bij de wereldbekerwedstrijden roeien in Luzern geplaatst voor de finale in de lichte dubbeltwee. De Nederlandse roeitweeling finishte in de halve eindstrijd op de befaamde Rotsee als derde achter het Franse en Griekse koppel.

In juni in het Britse Eton kwamen de Muda's ook al uit in de eindstrijd in de wereldbeker.

Bij de vrouwen kwalificeerden Lisa Wörner en Maaike Head zich in de lichte dubbeltwee voor de finale. Mitchel Steenman en Sjoerd Hamburger werden uitgeschakeld in de halve finales van de twee-zonder. Ze eindigden als vijfde.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d