Vacansoleil sluit vrede met Tour du Jour

20 juli 2013 om 19:20 door © 2013 ANP
Vacansoleil sluit vrede met Tour du Jour

ANNECY-SEMNOZ (ANP) - De Nederlandse wielerploeg Vacansoleil-DCM werkt in het restant van de Ronde van Frankrijk toch weer mee aan het RTL-programma Tour du Jour. Beide partijen hebben het verschil van inzicht dat eerder deze week ontstond uitgesproken. ,,Mijn vertrouwen in het programma is terug en ik ben blij dat het probleem is opgelost'', zei ploegbaas Daan Luijkx zaterdag.

Vacansoleil-DCM had vrijdag nog aangegeven niet meer te willen meewerken aan interviews voor Tour du Jour. Volgens de ploeg waren er afspraken geschonden, waardoor er geen vertrouwen meer bestond in presentator Wilfred Genee en de redactie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d