Tour 2013: Laurens ten Dam zakt na plek 11 in klassement

19 juli 2013 om 18:54 door D. van Aken
Tour 2013: Laurens ten Dam zakt na plek 11 in klassement

Eén seconde staat Laurens ten Dam na de 19e touretappe achter op de Pool Michal Kwiatkowski, de nummer 10 van het algemeen klassement. "En 10e of 11e, dat is een wereld van verschil'', zei de Belkin-renner vrijdag. Hij heeft nog één bergetappe om zijn positie in het klassement te verbeteren. "Ik hoop dat het lukt, maar Kwiatkowski is een taaie rakker.''

Ten Dam verloor op de slotklim de aansluiting met de klassementstoppers, maar was desondanks tevreden. "Ik kon in ieder geval het wiel van Kwiatkowski houden. Jammer dat Navarro over ons heen kwam in het klassement omdat hij mee was in de vroege ontsnapping. Ik ben 2 dagen geleden gevallen. Dat wil ik niet als excuus aanvoeren, maar daarom zat ik op Alpe d'Huez wel volledig geblokkeerd. De osteopaat heeft superwerk verricht.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d