Schoorel naar laatste acht Scheveningen

10 juli 2013 om 21:30 door © 2013 ANP
Schoorel naar laatste acht Scheveningen

SCHEVENINGEN (ANP) - Tennisser Thomas Schoorel heeft de smaak van de overwinning goed te pakken. De Amsterdammer plaatste zich woensdag voor de kwarftinales van het challengertoernooi in Scheveningen. Op de Mets Tennisbanen rekende hij in twee sets af met de Duitser Dominik Meffert: 6-4 7-6 (7).

Schoorel was naar de badplaats gekomen met twee toernooizeges op zak. Hij won achtereenvolgens de futuretoernooien in Breda en Middelburg. In de kwartfinale van Scheveningen is de Italiaan Lorenzo Giustino zijn tegenstander.

Nick van der Meer werd uitgeschakeld in de tweede ronde. De als derde geplaatste Fransman Marc Gicquel was veel te sterk: 6-3 6-0.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d