Ronnes wil op dezelfde weg verder

8 juli 2013 om 18:05 door © 2013 ANP
Ronnes wil op dezelfde weg verder

SCHIPHOL (ANP) - Wat bondscoach Gijs Ronnes betreft, verandert er na de WK-titel van beachvolleyballers Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer niets aan de werkwijze. ,,We gaan op dezelfde weg verder, we blijven schaven aan de details.''

Hoewel hij dolgelukkig is met de zege van zijn vertrouwelingen, zit er volgens Ronnes nog veel meer in zijn succesvolle duo. ,,Dan moet je denken aan de opstelling bij het verdedigen, de rally's en ook de communicatie. Bij de grandslam in Rome was er een partij waar ze bijna geen woord tegen elkaar zeiden. De ondergrens moet verder omhoog.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d