Mulder en Visser zakken weg bij WK Nacra 17

25 juli 2013 om 20:35 door © 2013 ANP
Mulder en Visser zakken weg bij WK Nacra 17

SCHEVENINGEN (ANP) - Mandy Mulder en Thijs Visser hebben hun sterke start op het WK zeilen in de nieuwe olympische Nacra 17-klasse donderdag geen goed gevolg gegeven. Het Nederlandse duo zeilde op hun catamaran naar de 18e plek in de enige race die donderdag werd gevaren. Het gebrek aan wind zorgde ervoor dat de vloot maar één keer het water op kon voor de kust van Scheveningen.

Dankzij hun score in de achterhoede zakte het koppel naar de voorlopig zesde plaats. Billy Besson en Marie Riou uit Frankrijk gaan nog steeds aan kop, met een riante voorsprong op de concurrentie. Mulder en Visser worden op de voet gevolgd door de duo's Elke Delnooz/Coen de Koning en Renee Groeneveld/Karel Begemann, die respectievelijk zevende en achtste staan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d