Motorcoureur Márquez wint ook op Laguna Seca

22 juli 2013 om 00:05 door © 2013 ANP
Motorcoureur Márquez wint ook op Laguna Seca

MONTEREY (ANP) - De Spaanse motorcoureur Marc Márquez heeft op het circuit van Laguna Seca in het Amerikaanse Monterey zijn derde grandprixzege van het seizoen geboekt. In de MotoGP-klasse was de 20-jarige 'rookie' van Repsol Honda de beste in de Grote Prijs van de Verenigde Staten. De Duitser Stefan Bradl werd tweede, Valentino Rossi uit Italië derde.

Márquez won vorige week ook al op de Duitse Sachsenring en aan het begin van het seizoen op het circuit van Austin in Texas. Na zijn nieuwste overwinning staat Márquez op 163 punten in het WK-klassement, voor zijn gehavende landgenoten Dani Pedrosa (147) en Jorge Lorenzo (137).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d