Luiten dicht bij deelname Brits Open

15 juli 2013 om 22:15 door © 2013 ANP
Luiten dicht bij deelname Brits Open

GULLANE (ANP) - Joost Luiten kan zich gaan voorbereiden op zijn derde deelname op rij aan het Brits Open, het belangrijkste golftoernooi van het jaar. De 27-jarige Zuid-Hollander is nu nog eerste reserve voor het topevenement, dat donderdag op de baan van Muirfield in Schotland begint. De kans is evenwel groot dat de Zweed Peter Hanson zich moet terugtrekken vanwege een hardnekkige rugblessure.

De 35-jarige speler van het Europese team voor de Ryder Cup schatte zijn kansen op deelname maandag op 50 procent. ,,Ik dacht even dat het beter ging, maar eigenlijk gaat het steeds slechter'', liet Hanson weten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d