KNSB-voorzitter Terpstra denkt aan opstappen

6 juli 2013 om 08:35 door © 2013 ANP
KNSB-voorzitter Terpstra denkt aan opstappen

UTRECHT (ANP) - Doekle Terpstra overweegt zijn functie als voorzitter van de schaatsbond KNSB neer te leggen naar aanleiding van alle commotie rondom het keuzeproces voor de nieuwe nationale schaatshal. Dat zegt Terpstra zaterdag in De Telegraaf.

Terpstra voelt zich nog voldoende gesteund door de eigen ledenraad van de schaatsbond, maar vindt het tegelijkertijd onacceptabel dat zijn integriteit door andere partijen meermaals in twijfel is getrokken. „Als permanent het pistool wordt getrokken, komt er vanzelf een moment dat je tegen jezelf zegt: nu is het genoeg”, aldus Terpstra.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d