Karlovic in finale tegen Falla

20 juli 2013 om 22:55 door © 2013 ANP
Karlovic in finale tegen Falla

BOGOTA (ANP) - De finale van het tennistoernooi in Bogota, het Colombiaans Open, gaat tussen Ivo Karlovic en Alejandro Falla, beiden ongeplaatst. Eerstgenoemde Kroaat, die bijna 3,5 jaar moest wachten op dit succes in het ATP-circuit, schakelde op de voorlaatste dag de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson, de nummer 2 van de voorkeurslijst, uit. Dat vergde drie sets, die bij elkaar bijna 2 uur duurden: 6-4 6-7 (4) 6-3.

Falla kreeg zijn vele fans op de tribune overeind door de Canadees Vasek Pospisil te verslaan in de halve eindstrijd. De Colombiaan stond daarvoor meer dan 2 uur op het hardcourt in de hoofdstad: 6-7 (4) 6-3 6-4.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d