Haase: absoluut een mooie week

28 juli 2013 om 14:25 door © 2013 ANP
Haase: absoluut een mooie week

GSTAAD (ANP) - Natuurlijk baalde Robin Haase van zijn verloren finale in Gstaad tegen Michail Joezjni. Toch kon de 26-jarige Hagenaar zondag met een goed gevoel terugkijken op het Zwitserse graveltoernooi. ,,Het was absoluut een mooie week, waarin ik goede wedstrijden heb gespeeld en jongens als Tipsarevic, Granollers en López heb verslagen. Tegen Joezjni was ik gewoon niet goed genoeg'', zei Haase.

Eén break in beide sets kostte Haase de wedstrijd. ,,Eigenlijk was het mijn eigen fout. Twee keer stond ik met 40-15 voor, maar gaf ik de game uit handen. Dan loop je achter de feiten aan. Ik had hier graag willen winnen, maar helaas. Volgende week in Kitzbühel heb ik gelijk weer een nieuwe kans om ver te komen, dat is het leven van een tennisser.''

De afgelopen 2 jaar zegevierde Haase in Kitzbühel. ,,Het is lekker om de finale te halen in de aanloop naar een toernooi waarin ik veel punten heb te verdedigen. Het zou mooi zijn als ik weer ver kan komen.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d