Go Ahead huurt doelman Room van Vitesse

30 juli 2013 om 20:25 door © 2013 ANP
Go Ahead huurt doelman Room van Vitesse

DEVENTER (ANP) - Eloy Room verdedigt komend seizoen het doel van Go Ahead Eagles. De club uit Deventer huurt de 24-jarige Nijmegenaar voor één seizoen van Vitesse. Met de komst van Room heeft de kersverse eredivisionist uit Deventer eindelijk de gewenste doelman vastgelegd.

Go Ahead Eagles moest op zoek naar een keeper omdat FC Twente Nick Marsman niet nog eens wilde verhuren. Room was in het seizoen 2010-2011 de eerste doelman van Vitesse maar moest een stapje terugdoen toen Piet Velthuizen terugkeerde.

Trainer Foeke Booy van Go Ahead Eagles is tevreden over de komst van Room. ,,Hij past qua leeftijd en ambitie in het beleid van de club. Een Nederlandse keeper die ambitieus is en ons spel snapt. Inclusief bekerduels heeft hij toch zo'n 50 duels voor Vitesse gespeeld, dus hij heeft ook ervaring op het hoogste niveau.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d