Gasquet maakt favorietenrol niet waar in Umag

24 juli 2013 om 22:00 door © 2013 ANP
Gasquet maakt favorietenrol niet waar in Umag

UMAG (ANP) - Richard Gasquet is woensdag verrassend uitgeschakeld in het tennistoernooi van Umag. De als eerste gerangschikte Fransman moest in de tweede ronde zijn meerdere erkennen in Albert Montanes. Met twee keer 6-4 was de Spanjaard te sterk.

Gasquet was in de eerste ronde vrijgeloot. Montanes neemt het in zijn volgende partij opnieuw op tegen een Fransman. Dan wacht Gaël Monfils voor de strijd om een plek in de halve finales. Monfils, ongeplaatst in het Kroatische Umag, won eerder op de dag met 6-3 6-1 van de Sloveen Blaz Kavcic.

Thiemo de Bakker verloor woensdag ook in Umag. Hij was met 7-5 6-3 niet opgewassen tegen de als derde geplaatste Italiaan Fabio Fognini.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d