Froome niet bang voor Mollema en Ten Dam

8 juli 2013 om 19:25 door © 2013 ANP
Froome niet bang voor Mollema en Ten Dam

LA BAULE (ANP) - Geletruidrager Christopher Froome beschouwt de Nederlandse renners Bauke Mollema en Laurens ten Dam niet als zijn grootste concurrenten voor de eindzege in de Ronde van Frankrijk. De kopmannen van Belkin staan derde en vierde in het algemeen klassement, op respectievelijk 1.44 en 1.50 van de Brit uit de Sky-ploeg.

,,Zoals ik het nu zie, zijn Movistar en Saxo-Tinkoff mijn grootste rivalen'', zei Froom maandag op de rustdag. Hij doelde met name op Alejandro Valverde (Movistar, 2e op 1.25) en Alberto Contador (Saxo, 6e op 1.51). Ook Roman Kreuziger van Saxo (5e op 1.51) en Nairo Quintana van Movistar (7e op 2.02) staan nog dicht in de buurt van Froome.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d