Froome en Wiggins mogelijk samen in Tour 2014

23 juli 2013 om 10:10 door © 2013 ANP
Froome en Wiggins mogelijk samen in Tour 2014

RIJSWIJK (ANP) - Wielerploeg Sky verschijnt mogelijk in 2014 met zowel Christopher Froome als Bradley Wiggins aan de start van de volgende Ronde van Frankrijk. Dat heeft teamchef Dave Brailsford dinsdag lgezegd in de Britse krant The Telegraph. ,,Ze kunnen heus wel samen koersen, het gaat erom dat ze hetzelfde doel voor ogen hebben'', aldus Brailsford.

De manager reageert daarmee op de geluiden dat de twee Britten moeilijk met elkaar overweg kunnen. Wiggins won in 2012 de Tour, maar had daarbij veel baat aan de stalorders die Froome verboden aan te vallen. De winnaar van de Ronde van Frankrijk van dit jaar oogde in 2012 minimaal gelijkwaardig aan Wiggins. Dit jaar reed Wiggins vanwege een knieblessure en naweeën van een longkwaal niet mee in de Tour.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d