Ferrari neemt het weer eens op voor Massa

10 juli 2013 om 19:50 door © 2013 ANP
Ferrari neemt het weer eens op voor Massa

MARANELLO (ANP) - Ferrari heeft maar weer eens openlijk zijn steun uitgesproken voor zijn formule 1-coureur Felipe Massa. De Braziliaan presteert ook dit seizoen weer veel minder dan zijn Spaanse teamgenoot Fernando Alonso. Na negen races heeft Massa 57 punten, Alonso verzamelde er al 123.

,,Felipe kan op onze volledige steun rekenen en dat weet hij'', zei Ferrari-baas Luca di Montezemolo woensdag op de website van de Italiaanse renstal. ,,Ik hoop dat hij snel de resultaten haalt die zijn talent weerspiegelen.''

Massa's contract loopt dit jaar af. Vorig jaar presteerde de Braziliaan ook al ondermaats en werd er veelvuldig over een voortijdig afscheid gespeculeerd. ,,We zullen met Felipe praten over zijn toekomst als de tijd rijp is. We hebben geen haast'', aldus Di Montezemolo.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d