De Kort: ik heb heel hard geschreeuwd

21 juli 2013 om 22:50 door © 2013 ANP
De Kort: ik heb heel hard geschreeuwd

PARIJS (ANP) - Koen de Kort was de aangewezen man van Argos-Shimano om Marcel Kittel na de laatste bocht af te zetten voor de sprint. De Duitser bekroonde het werk van zijn ploeg met de prestigieuze zege op de Champs-Élysées. ,,Dit is de mooiste die je kunt winnen, Marcel heeft laten zien dat hij echt de snelste ter wereld is'', aldus De Kort.

De Nederlander zag vanuit de achtergrond zijn kopman winnend over de streep gaan. ,,Ik hebben mijn handen in de lucht gestoken en heel hard geschreeuwd. Het was zo hectisch, het was vechten voor iedere positie. Roy Curvers en Tom Dumoulin hebben de trein naar voren gereden, waarna John Degenkolb zich bij Lotto-Belisol in het wiel heeft gevochten. We boeken vier ritzeges, waarvan de twee mooiste. Dit is niet te geloven'', aldus De Kort.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d