De Bakker niet opgewassen tegen Fognini

24 juli 2013 om 19:35 door © 2013 ANP
De Bakker niet opgewassen tegen Fognini

UMAG (ANP) - Voor Thiemo de Bakker zit het ATP-tennistoernooi van Umag er na de tweede ronde op. Op het Kroatische gravel was de Nederlander niet opgewassen tegen Fabio Fognini. Het werd 7-5 6-3 voor de sterke Italiaan. De partij duurde nog geen 1,5 uur.

Fognini, de mondiale nummer 19, bleek echter een maatje te groot voor De Bakker, die zelf 108e staat. Daarnaast is Fognini in uitstekende vorm na twee toernooiwinsten op rij. De Bakker was in de eerste ronde nog te sterk voor de Rus Dmitri Toersoenov, die op de wereldranglijst 47 plaatsen hoger staat dan de Nederlander.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d