Bouet geeft op met gebroken onderarm

3 juli 2013 om 22:40 door © 2013 ANP
Bouet geeft op met gebroken onderarm

MARSEILLE (ANP) - De valpartij in de finale van de vijfde etappe van de Ronde van Frankrijk heeft de Franse renner Maxime Bouet tot opgave gedwongen. De renner van AG2R brak zijn onderarm en kan niet verder in de Tour. Dat meldde zijn ploeg woensdagavond.

De Belgische klassementsrenner Jurgen Van den Broeck was ook slachtoffer van de valpartij op volle snelheid. De Belgische kopman van Lotto-Belisol brak niets, maar zijn rechterknie is wel behoorlijk gezwollen ,,Ik ben benieuwd hoe ik donderdag zal opstaan. Na drie dagen Corsica ben je blij dat je heelhuids aan de rest van de Tour kan beginnen, maar zoals ik al vaak gezegd heb kan hier elke dag iets gebeuren", zei de nummer vier van vorig jaar.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d