Bertens maakt rentree in Bad Gastein

15 juli 2013 om 17:55 door © 2013 ANP
Bertens maakt rentree in Bad Gastein

BAD GASTEIN (ANP) - Sneller dan verwacht maakt Kiki Bertens haar rentree in het WTA-circuit. De 21-jarige Westlandse doet deze week mee aan het graveltoernooi van Bad Gastein, waar ze door de organisatie als nummer 5 op de plaatsingslijst is gezet. Bertens treft in de eerste ronde de Zwitserse Viktorija Golubic, die via de kwalificaties het hoofdtoernooi heeft bereikt.

Bertens werd 3 weken geleden al in de eerste ronde van Wimbledon uitgeschakeld. De beste Nederlandse tennisster op de wereldranglijst (66e) haalde in Londen vanwege een enkelblessure niet haar gebruikelijke niveau. Bertens nam vervolgens 2 weken rust en hervatte afgelopen week de training. Eigenlijk zou ze volgende week pas in Stanford haar rentree maken, maar aangezien Bertens tijdens de trainingen nauwelijks last had van haar enkel, doet ze op het gravel van Bad Gastein in Oostenrijk alweer mee.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d