Bakelants: niet veel geslapen

1 juli 2013 om 14:45 door © 2013 ANP
Bakelants: niet veel geslapen

AJACCIO (ANP) - Het veroveren van de gele trui heeft de Belgische wielrenner Jan Bakelants niet onberoerd gelaten. ,,Ik heb niet veel geslapen, maar dat is normaal. Ik merk dat de impact enorm is, maar dat is leuk. Ik voel mij nog goed en ik hoop dat ik straks een nieuwe gele trui kan ophalen'', zei de renner van RadioShack voor de start van de derde touretappe tegen de Belgische tv-zender Sporza.

,,Ik zal nu pas beseffen wat me is overkomen'', zei Bakelants die met zijn ploeg zal trachten de trui te verdedigen. ,,Het is een korte etappe. Ik verwacht een oorlog. Het wordt intensief maar de gele trui is een instituut, die geef je niet zomaar weg."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d