Sjarapova onderuit tegen Larcher de Brito

26 juni 2013 om 18:50 door © 2013 ANP
Sjarapova onderuit tegen Larcher de Brito

LONDEN (ANP) - Het grandslamtoernooi Wimbledon is na de als tweede geplaatste Victoria Azarenka woensdag ook de nummer drie van de plaatsingslijst in het vrouwentoernooi kwijtgeraakt. Maria Sjarapova verloor in twee sets van de ongeplaatste Portugese Michelle Larcher de Brito: 6-3 6-4.

Sjarapova ging net als veel andere spelers woensdag ook letterlijk onderuit tegen haar opponente. Tweemaal gleed de Russin op haar achterste en met name de tweede valpartij aan het einde van de tweede set speelde haar parten. Op 4-3 en een break achter liet de voormalig nummer 1 van de wereld zich behandelen, maar dat baatte niet. Larcher de Brito sloeg op haar vijfde wedstrijdpunt toe.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d