Sijsling tegen Wawrinka in Rosmalen

14 juni 2013 om 19:50 door © 2013 ANP
Sijsling tegen Wawrinka in Rosmalen

ROSMALEN (ANP) - Igor Sijsling heeft het niet getroffen bij de loting voor het tennistoernooi van Rosmalen. Hij moet het in de eerste ronde opnemen tegen de Zwitser Stanislas Wawrinka. Die is tijdens de Topshelf Open als tweede geplaatst.

Voor Robin Haase, Thiemo de Bakker en Jesse Huta Galung pakte de loting gunstiger uit. Haase komt op het Brabantse gras in de eerste ronde uit tegen de Argentijn Leonardo Mayer, terwijl De Bakker de Italiaan Paolo Lorenzi treft. Huta Galung werd gekoppeld aan Daniel Brands uit Duitsland.

De Spanjaard David Ferrer, finalist op Roland Garros, neemt het in de eerste ronde op tegen de Belg Xavier Malisse. Het toernooi begint op zondag.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d