Sijsling donderdag laat de baan op

26 juni 2013 om 20:40 door © 2013 ANP
Sijsling donderdag laat de baan op

LONDEN (ANP) - Igor Sijsling komt donderdag in de tweede ronde op Wimbledon pas laat in actie tegen de Canadees Milos Raonic. De partij van de laatst overgebleven Nederlandse tennisser in het enkelspel staat als derde geprogrammeerd op baan 18.

De Russische Olga Poetsjkova, in de eerste ronde te sterk voor Arantxa Rus, speelt op die baan eerst tegen de als 14e geplaatste Australische Samantha Stosur. Vervolgens komt James Blake het gras op. Die Amerikaan versloeg in de eerste ronde Thiemo de Bakker. Hij treft in de tweede ronde de Australiër Bernard Tomic.

Sijsling plaatste zich dinsdag voor de tweede ronde door de Amerikaan Alex Kuznetsov te verslaan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d