Schaatser Bergsma uit olympische selectie

16 juni 2013 om 20:20 door © 2013 ANP
Schaatser Bergsma uit olympische selectie

HEERENVEEN (ANP) - Schaatser Jorrit Bergsma is voor straf uit de voorlopige olympische selectie voor de ploegenachtervolging van de Nederlandse ploeg gezet. De BAM-rijder kwam vrijdag en zaterdag niet opdagen bij een tweedaags trainingskamp van Team Nederland op Vlieland.

,,Heel vervelend dat ik deze maatregel heb moeten nemen'', benadrukt Arie Koops. ,,Maar niet verschijnen op een trainingskamp voor de ploegenachtervolging past niet bij de ambitie om als team bij de Winterspelen in Sotsji het beste resultaat op de ploegenachtervolging te willen halen'', vervolgt de bondscoach van Team Nederland.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d