Murray naar derde ronde Wimbledon

26 juni 2013 om 19:30 door © 2013 ANP
Murray naar derde ronde Wimbledon

LONDEN (ANP) - Op een dag waarop veel tennistoppers letterlijk onderuitgingen op Wimbledon, heeft Andy Murray zich wel weten te plaatsen voor de volgende ronde. De Britse publiekslieveling, als tweede geplaatst, was woensdag in de tweede ronde in drie sets te sterk voor de Taiwanees Lu Yen-hsun: 6-3 6-3 7-5.

Murray, vorig jaar finalist op het Londense gras, neemt het in de derde ronde op tegen Tommy Robredo. De als 32e geplaatste Spanjaard versloeg, eveneens in drie sets (7-6 6-1 7-6), de Fransman Nicolas Mahut. Die was vorige week in Rosmalen nog de sterkste op de Topshelf Open.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d