Mollema: fantastisch resultaat

16 juni 2013 om 20:45 door © 2013 ANP
Mollema: fantastisch resultaat

FLUMSERBERG (ANP) - Bauke Mollema was bijzonder tevreden met zijn verrichtingen in de Ronde van Zwitserland. De wielrenner van Blanco eindigde zondag dankzij een puike slottijdrit als tweede in het eindklassement. ,,Dit is een fantastisch resultaat. Na de drie grote rondes is die van Zwitserland misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Daarin tweede worden is erg lekker.''

Het verloop van de tijdrit was volgens Mollema tot in detail uitgedacht. ,,Het plan was spot on. In de eerste sectie heb ik niet alles gegeven, omdat er later nog een klim van een half uur zou komen. Ook het tijdstip van de fietswissel en de hoeveelheid water die ik zou drinken, stonden vast.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d