Luiten handhaaft zich in top vijf

28 juni 2013 om 21:00 door © 2013 ANP
Luiten handhaaft zich in top vijf

DUBLIN (ANP) - Golfer Joost Luiten heeft zich vrijdag bij het Iers Open knap gehandhaafd in de bovenste regionen van het klassement. Hij ging op de tweede dag rond in 70 slagen, 2 onder par.

Luiten was het toernooi van de Europese Tour donderdag begonnen met een rondje van 67. Met een score van 137 daalde hij van de tweede naar de gedeelde derde plaats, op 2 slagen van de leiders Peter Uihlein uit Verenigde Staten en de Brit Robert Rock.

Luiten produceerde vrijdag vier birdies en twee bogeys. ,,Er stond veel wind. Ik raakte de ballen desondanks goed, maar door twee drieputters moest ik toch twee bogeys noteren'', liet Luiten op Twitter weten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d