ITF: meeste uitvallers ooit op 1 dag

26 juni 2013 om 20:20 door © 2013 ANP
ITF: meeste uitvallers ooit op 1 dag

LONDEN (ANP) - Hoewel de internationale tennisfederatie ITF de officiële gegevens nooit heeft bijgehouden, is woensdag waarschijnlijk de dag waarop de meeste tennissers ooit moesten opgeven vanwege een blessure op een grandslamtoernooi. Vooralsnog staat de teller van opgaven en terugtrekkingen voor woensdag op 7. In totaal gaven er deze editie al 10 spelers op.

De voornaamste tennissers die woensdag niet meer van start gingen of opgaven waren Jo-Wilfried Tsonga en Marin Cilic bij de mannen en Victoria Azarenka bij de vrouwen. Daarnaast verloren Maria Sjarapova en Caroline Wozniacki ook hun tweederondepartij, mede door veel hinder van glijpartijen op de gladde tennisbanen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d