Haase half uur later gestart door regen

19 juni 2013 om 11:50 door © 2013 ANP
Haase half uur later gestart door regen

ROSMALEN (ANP) - Robin Haase is woensdag een half uur later dan gepland aan zijn partij tegen de Rus Evgeni Donskoi in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Rosmalen begonnen. Aanvankelijk was het duel voor 11 uur geprogrammeerd op het Centre Court, maar regen zorgde ervoor dat de spelers pas om half twaalf de baan op konden om in te spelen. Uiteindelijk serveerde Donskoi om 11:40 uur voor het eerste punt in de partij.

Aansluitend aan de partij van Haase komt Michaëlla Krajicek de baan op. Zij speelt in haar tweederondepartij tegen de Belgische Kirsten Flipkens.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d