Drie renners Astana gewond na valpartij

16 juni 2013 om 20:35 door © 2013 ANP
Drie renners Astana gewond na valpartij

TENERIFE (ANP) - Drie wielrenners van de Astana-formatie zijn zondag gewond geraakt nadat ze in een afdaling tijdens een trainingssessie op Tenerife voor de Ronde van Frankrijk hard waren gevallen. Onder de drie is Jakob Fuglsang, één van de beoogd kopmannen van Astana in de Tour. De Deen heeft verwondingen aan zijn elleboog en rug overgehouden aan de schuiver.

Ook Andrei Grivko en Assan Bazajev gingen onderuit. Grivko heeft mogelijk een handwortelbeentje gebroken. Dat wordt maandag verder onderzocht. Bazajev hield aan de tuimelpartij verwondingen aan zijn gezicht over. Hij is naar een ziekenhuis op het vasteland gebracht.

De andere vijf renners waarmee Astana op pad was, konden op tijd remmen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d