Bertens en Krajicek tegen Spaanse in Rosmalen

14 juni 2013 om 19:35 door © 2013 ANP
Bertens en Krajicek tegen Spaanse in Rosmalen

ROSMALEN (ANP) - Kiki Bertens moet het in de eerste ronde van het tennistoernooi in Rosmalen opnemen tegen de Spaanse Anabel Medina Garrigues. Dat heeft de loting vrijdag uitgewezen. Bij winst kan de hoogst geklasseerde Nederlandse op de wereldranglijst op de als tweede geplaatste Slowaakse Dominika Cibulkova stuiten.

Ook Arantxa Rus en Michaëlla Krajicek, beiden met een wildcard toegelaten tot de Topshelf Open, ontlopen in de eerste ronde een geplaatste speelster. Rus stuit op de Slowaakse Magdalena Rybarikova, Krajicek treft de Spaanse Silvia Soler Espinosa.

Het toernooi begint zondag.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d