Begu/Medina Garrigues wint dubbel in Rosmalen

21 juni 2013 om 20:05 door © 2013 ANP
Begu/Medina Garrigues wint dubbel in Rosmalen

ROSMALEN (ANP) - Het Roemeens/Spaanse tennisduo Irina-Camelia Begu en Anabel Medina Garrigues heeft vrijdag de titel in het dubbelspel op het WTA-toernooi van Rosmalen veroverd. In de finale was het als tweede geplaatste koppel te sterk voor de Slowaakse Dominika Cibulkova en de Spaanse Arantxa Parra Santonja.

Begu en Medina Garrigues hadden alle moeite om de titel veilig te stellen. De eerste set werd met 6-4 verloren, waarna het tweede bedrijf ternauwernood na een tiebreak werd binnengesleept (6-7 (3)). In de beslissende supertiebreak trokken Begu en Medina Garrigues met 11-9 aan het langste eind.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d