Verwijlen in tweede ronde uitgeschakeld

26 mei 2013 om 01:00 door © 2013 ANP
Verwijlen in tweede ronde uitgeschakeld

BUENOS AIRES (ANP) - Bas Verwijlen is zaterdag in de tweede ronde van het degentoernooi in Buenos Aires uitgeschakeld. De Brabantse schermer verloor met één treffer verschil van de Pool Radoslaw Zawrotniak: 6-7. In het hoofdschema (laatste 64) was hij wel te sterk voor de Italiaan Enrico Garozzo: 15-8.

Verwijlen eindigde als 21e. Zijn trainings- en clubgenoot Tristan Tulen werd 29e. Hij verloor maar net van de Tsjech Jiri Beran, de latere finalist: 14-15. De talentvolle Tulen was begonnen met een overtuigende zege op de Egyptenaar Ayman Fayez: 15-11.

De titel in de Jocket Club Argentino was voor de Venezolaan Ruben Limardo Gascon. Hij versloeg Beran met 15-14.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d