Van der Garde: dit is doodzonde

12 mei 2013 om 17:15 door © 2013 ANP
Van der Garde: dit is doodzonde

BARCELONA (ANP) - Giedo van der Garde baalde zondag van zijn vroegtijdige aftocht bij de Grote Prijs van Spanje. De Nederlandse autocoureur van Caterham viel in de 23e ronde uit nadat een achterwiel van zijn bolide los schoot. ,,Linksachter was het wiel er niet goed opgezet. Ik probeerde de auto nog wel terug te krijgen naar de pits, maar in de laatste sector ging het wiel er helemaal af en dan is de schade aan de auto te groot om nog verder te kunnen. Het is doodzonde, maar dit soort dingen kan nu eenmaal gebeuren. Het is en blijft racen. Ik kan mezelf in ieder geval niets verwijten”, aldus Van der Garde.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d