Sluiter en Derksen net in top 20

19 mei 2013 om 17:40 door © 2013 ANP
Sluiter en Derksen net in top 20

MADEIRA (ANP) - De golfers Tim Sluiter en Robert-Jan Derksen zijn net binnen de top 20 geëindigd in het Madeira Open, een van de kleinere toernooien op de Europese Tour. Sluiter, dit seizoen voornamelijk actief op de Challenge Tour, rukte zondag stevig op dankzij een ronde van 69 slagen (met 6 birdies en 3 bogeys). Derksen, die in 2005 het toernooi op het Portugese eiland won, leverde op de slotdag een kaart in met 71 slagen. Het Nederlandse duo eindigde op 284 slagen totaal, 4 onder par.

De Amerikaan Peter Uihlein won het Madeira Open en de daarbij behorende premie van 100.000 euro. Hij kwam na een ronde van 68 uit op 273 totaal, 15 onder par. De Deen Morten Madsen en de Chileen Mark Tullo deelden de tweede plaats met 2 slagen meer dan de winnaar.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d