Sanchez mag in België weer meedoen

8 mei 2013 om 19:40 door © 2013 ANP
Sanchez mag in België weer meedoen

RIJSWIJK (ANP) - De Spaanse wielrenner Luis-Léon Sanchez keert terug in het wedstrijdcircuit. De coureur van Team Blanco, de voormalige Rabobankploeg, mag meedoen in de Ronde van België. Die etappekoers gaat op 22 mei van start.

Team Blanco deed sinds begin dit jaar geen beroep meer op Sanchez, omdat hij wellicht contacten zou hebben onderhouden met de veroordeelde Spaanse dopingarts Eufemiano Fuentes. Na overleg tussen het management van Sanchez, de ploegleiding en de internationale wielrenunie (UCI) is besloten om de 29-jarige Zuid-Europeaan weer in koers te nemen.

Voorlopig komt Sanchez alleen in de Ronde van België in actie. Over zijn programma na die etappekoers is nog niets bekend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d