OZ in finale tegen Rotterdam

12 mei 2013 om 17:40 door © 2013 ANP
OZ in finale tegen Rotterdam

EINDHOVEN (ANP) - De hockeyers van Oranje Zwart mogen met Rotterdam uitmaken wie Nederlands kampioen wordt. De Eindhovenaren bereikten zondag de finale van de play-offs door in het beslissende derde duel overtuigend van Kampong te winnen: 4-0. Rob Reckers scoorde tweemaal. In de Utrechtse ploeg ontbrak Robbert Kemperman door een schorsing.

Rotterdam kwalificeerde zich zaterdag al door, na de benauwde zege thuis via shoot-outs, uit bij Bloemendaal met 4-1 te winnen. Daarmee werd voorkomen dat Teun de Nooijer nog enkele competitiewedstrijden aan zijn succesvolle loopbaan kon toevoegen. De 37-jarige sterspeler had graag met een titel afscheid genomen. Hij doet tijdens het pinksterweekeinde met Bloemendaal voor eigen publiek nog wel mee aan de Final Four van de Euro Hockey League.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d