Napoli blijft stevig op tweede plaats

5 mei 2013 om 23:05 door © 2013 ANP
Napoli blijft stevig op tweede plaats

NAPELS (ANP) - Napoli blijft vooralsnog stevig op de tweede plaats in de Italiaanse Serie A. Dat was te danken aan een overtuigend zege op Internazionale. Voor eigen publiek werd het 3-1 door drie treffers van de Uruguayaan Edinson Cavani, waarvan een uit een penalty. De Argentijn Ricardo 'Ricky' Alvarez had de Milanezen, eveneens vanaf de strafschopstip, hoop gegeven op een positief resultaat in Napels met de 1-1.

Napoli heeft nog altijd 7 punten voorsprong op nummer 3 AC Milan. Juventus vierde zondag, drie wedstrijden voor het einde van de competitie, al het landskampioenschap.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d