Messi schiet te hulp

5 mei 2013 om 23:05 door © 2013 ANP
Messi schiet te hulp

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona heeft zich na de deceptie in de Champions League ten doel gesteld zo snel mogelijk Spaans kampioen te worden. Zondagavond deed de koploper in de Primera Division een belangrijke stap in die richting door voor eigen publiek Betis te verslaan, met dank aan Lionel Messi: 4-2. De voorsprong op Real Madrid is nu 11 punten. Er staan nog vier wedstrijden op het programma.

Messi moest te hulp schieten. De Argentijn, nog steeds niet helemaal fit en op de bank begonnen, viel na een klein uur in voor David Villa, net nadat deze koppend voor de 2-2 had gezorgd. Dat was de tweede keer dat Barça een achterstand wegwerkte. De bezoekers uit Sevilla namen de leiding door treffers van Dorlan Pabón en Rubén Perez. Alexis Sanchez zorgde voor de 1-1.

Met Messi in de ploeg waren alle zorgen meteen voorbij. De topscorer had 10 minuten nodig het duel te beslissen, met zijn 45e en 46e doelpunt van het seizoen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d