Messi begint op de bank

1 mei 2013 om 20:01 door © 2013 ANP
Messi begint op de bank

BARCELONA (ANP) - Lionel Messi speelt woensdag vooralsnog niet in de halve finale van de Champions League met Barcelona tegen Bayern München. De Argentijnse aanvaller begint op de bank, zo maakte de club ongeveer een uur voor aanvang bekend. Bij de Duitsers is Arjen Robben wel van de partij.

Al enige tijd heeft Messi last van een blessure aan de hamstring. Hij kwam daardoor de laatste weken niet veel in actie. Zijn plaats wordt ingenomen door Cesc Fabregas. De Spaans international vormt de aanval met David Villa en Pedro.

Bij Bayern zit Dante toch op de bank. De Braziliaanse verdediger was de laatste dagen wat grieperig, maar leek aanvankelijk toch op tijd hersteld.

Barcelona moet in de tweede wedstrijd in eigen stadion een achterstand van 4-0 zien goed te maken.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d