Martina op 100 meter onder WK-limiet

21 mei 2013 om 22:10 door © 2013 ANP
Martina op 100 meter onder WK-limiet

PEKING (ANP) - Churandy Martina heeft dinsdag op de 100 meter voldaan aan de limiet voor deelname aan de WK atletiek in Moskou. Dat deed de op Curaçao geboren sprinter tijdens een wedstrijd in Peking. Hij liep een tijd van 10,16, goed voor de zevende plaats en 5 honderdsten sneller dan de vereiste limiet.

Justin Gatlin won het koningsnummer in Peking. De Amerikaan snelde in 9,91 naar de finish. Daarmee bleef hij zijn landgenoot Mike Rodgers (9,96) en de Chinees Bingtian Su (10,06) nipt voor. Voor Gatlin was het de tweede keer dit seizoen dat hij onder de 10 seconden liep.

Martina liep vorige week in Shanghai al onder de limiet voor de 200 meter.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d