Martina in Diamond League Shanghai

17 mei 2013 om 12:10 door © 2013 ANP
Martina in Diamond League Shanghai

SHANGHAI (ANP) - Churandy Martina loop zaterdag zijn eerste 200 meter van dit seizoen. De Curaçaoënaar komt uit op de prestigieuze Diamond League in Shanghai. De Europees kampioen, met een persoonlijk record van 19,85 seconden, treft onder anderen de snelle Amerikanen Wallace Spearmon (19,65) en Warren Weir (19,84) en de Jamaicaan Jason Young (19,84).

Rutger Smith en Erik Cadée staan op de startlijst bij het discuswerpen. Beide Nederlanders toonden eerder dit seizoen al hun vorm. Met afstanden van respectievelijk 65,91 en 64,38 haalden zij al de limiet voor de WK later dit jaar in Moskou.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d