Katoesja bevestigt stoppen Mentsjov

21 mei 2013 om 23:55 door © 2013 ANP
Katoesja bevestigt stoppen Mentsjov

MOSKOU (ANP) - Wielrenner Denis Mentsjov kondigde maandag al in lokale Russische media aan te stoppen met zijn actieve carrière. Dat bericht is dinsdag bevestigd door zijn werkgever Katoesja. De renner en de wielerformatie hebben in onderling overleg besloten het contract tussen beiden te ontbinden.

,,De knieblessure zorgt ervoor dat hij geen goede voorbereiding op de belangrijke wedstrijden van het seizoen kan maken'', aldus Katoesja. De ploeg betreurt de reden van het vroegtijdig stoppen, ook al had Mentsjov voorafgaand aan dit seizoen al aangegeven dat dit wel eens zijn laatste jaar als wielrenner kon worden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d