Haase: eindelijk tiebreak gewonnen

27 mei 2013 om 21:05 door © 2013 ANP
Haase: eindelijk tiebreak gewonnen

PARIJS (ANP) - Een vreugdevol moment voor Robin Haase in zijn gewonnen partij op Roland Garros tegen de Fransman Kenny de Schepper was maandag de winst van de tiebreak in de tweede set. De 17 voorgaande keren dat Haase een tiebreak speelde verloor hij de set.

,,Ja, ik ben blij dat ik hem won. Ik heb het record, maar ik wist dat er een moment kwam dat ik weer een tiebreak zou winnen. Nu gaat het hopelijk niet opnieuw 17 tiebreaks duren voordat ik er een win”, grapte de Hagenaar, die de partij in vier sets won.

In de tiebreak moest hij zich laten behandelen aan zijn knie. ,,Het deed gewoon pijn. Ik heb elke dag pijn, dus daar ben ik wel aan gewend. Ik schrok vooral toen het in mijn knie schoot, ik overstrekte hem even. Het is goed dat de fysio hem daarna even losmaakte.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d